05 - 08 - 2020
Main Menu
Development
Old stories

AgetoAgeClient

User Rating:  / 0
PoorBest 

 

AgetoAgeClient (AClient) er et lite program som kobler seg på en server i staten Texas i USA der vi leier plass, og vi kan ha opptil 100 databaser på serveren der. AClient kan lastes ned her 

AClient er satt opp til å koble seg til en demobase og alle er velkommen til å prøve å legge til personer og familier i databasen. Når AClient startes vil det sprette opp en boks der man skriver inn et brukernavn og passord. For nye brukere klikker man bare "Register new account". Det eneste man trenger å skrive inn ved registering er et brukernavn og passord. Ingen email er nødvendig, og man kan være helt anonym. Registeringen skjer med en gang og man kan umiddelbart logge inn med det brukernavnet og passordet man valgte.

Registeringen er bare for å vise hvilke brukere som er logget inn.

Når man har registert og logged inn kan man f.eks søke litt i familier og personer, det er et tekstfelt der man skriver inn hva man ønsker å finne. Jeg har forenklet det litt så man ikke skriver en fullstendig SQL setning men bare hva man er ute etter. For eksempel ønsker man å finne en person der etternavnet begynner på "Er" da skriver man inn i tekstboksen øverst i personlisten:

where lastname like 'Er%'

Legg merke til at man må bruke tegnet ' før og etter selve søkeordet.

Lykke til og håper å se mange innloggede brukere snart.

Add comment

Security code
Refresh