05 - 08 - 2020
Main Menu
Development
Old stories

User menu in AgetoAgeSqlite (x86)

User Rating:  / 1
PoorBest 

Det nye SQL Command Builder vinduet som ble laget inspirerte til å lage en "User menu" i personlist vinduet. Denne user menyen kan brukeren altså selv definere. Fremgangsmåten er enkel, man lager en SQL setning og setter Category til "Menu" og Pos er et tall som angir posisjonen, har man laget 3 SQL setninger man vil bruke på denne user menyen numererer man disse 1,2,3. Man må imidlertid passe på at man lager forskjellige navn på setningene. (Personlisten må lukkes og åpnes på nytt for at menyene skal tre i kraft) Jeg har nå laget en User menu med et 20 talls menyvalg.

07-01-2013 - Ny versjon med forbedret behandling av Queries vinduet (enklere å redigere spørringer).

10-01-2013 - Ny versjon med en rettelse i behandlingen av ID lastet opp og nå virker Queries vinduet meget bra. Det er direkte kontakt med databasen via et Database Adapter og endringer man gjør i teksten på linjene i dette vinduet blir automatisk lagret når man går til en annen linje eller på annen måte forlater redigeringen. Ved opprettelse av ny database får tabellen queries også satt inn en standard bruker meny (som selvfølgelig kan redigeres).

 

13-01-2013 - Ny versjon lastet opp med Advanced Query vindu der man kan skrive fullstendige SQL setninger (finnes i View menyen). Dette vinduet har også en User menu som man kan redigere. Man legger til flere menyvalg ved å skrive en SQL setning i Queries vinduet og man skriver "AdvMenu" i Category feltet eller klikker "File/Add to Advanced...."

Advanced Query vinduet viser de feltene man velger i SQL setningen og kan vise data fra alle tabellene som finnes i databasen.

Add comment

Security code
Refresh