05 - 08 - 2020
Main Menu
Development
Old stories

New ancestor tree

User Rating:  / 0
PoorBest 

Har lastet opp ny versjon av AgetoAgeSqlite (x86) med et helt nytt ancestor tree i tillegg til det som er der fra før. Dette treet begrenser seg til 3 generasjoner over subjekt men man kan presse Venstre og Høyre piltast for å vandre opp i generasjonene og Ned piltasten for å gå tilbake. Jeg ble overrasket over hvor hurtig dette går selv med masse bilder samtidig. Resize funksjonen virker ja.

ancestor3

06-05-2013 - Lastet opp ny versjon av AgetoAgeSqlite (x86) med forbedret Ancestor 3 der man nå kan høyreklikke på en ancestor og velge "Edit" for å få opp personskjemaet. Samtidig har jeg gjort det slik at hvis vinduet resizes til en så liten størrelse at det blir trangt om plassen så blir tekstlengden kortet av litt. Det var forøvrig en interessant oppgave å lage høyreklikk valg for alle ancestorene. Så har jeg også laget en ny knapp på personskjemaet under Functions som får Ancestor 3 til å komme opp. Man finner også Ancestor 3 funksjonen ved høyreklikk i personlisten.

07-05-2013 - Lastet opp ny versjon av AgetoAgeSqlite (x86) med utvidet funksjonalitet i Ancestor 3. Man kan nå vise barn av den ancestoren som musen peker på ved å høyreklikke og velge Children. Alle barn vil vises for denne ancestoren og man kan velge ett som da vil settes som subject. Videre kan man nå se om det finnes flere forfedre ved å se helt øverst i vinduet der det vil vises "More..." hvis det er tilfelle. Se screenshot under. Vinduet er resized ned til nesten minimum og da blir tekstene avkorted også. Klikker man maximize eller resizer større vil hele teksten vises.

anc3

09-05-2013 - Lastet opp ny versjon av AgetoAgeSqlite (x86) med utvidet funksjonalitet i Ancestor 3 vinduet. Man kan nå også gjøre utskrift på printer (med preview). Jeg brukte en forholdsvis enkel teknikk for dette som simpelten bare tar et "bilde" av treet og overfører det til printeren men også her fikk jeg bruk for resize funksjonen som brukes til å resize bildet slik at det passer med marginene for printeren uten at bredde/høyde forholdet endres.

 

Comments  

 
0 #1 Ove 2013-05-08 16:19
Hvis man kjører 64 bit's system kan man likevel kjøre AgetoAgeSqlite x86 fordi systemet vil da kjøre AgetoAge i 32 bits mode.
Quote
 

Add comment

Security code
Refresh